11/20/2008

::kembang perawan nak kongsi rahsia sentiasa perawan..;)::


PETUA DARI Dr. Fatimah Az-Zahra

Ustazah menurunkan petua untuk kaum ibu menjaga diri agar sentiasa jadi macam 'abqaro' menurut ayat di dalam Surah al-Waqiah.


('Abqaro' ini bermaksud perawan yang sentiasa menjadi perawan) Ayat ini elok untuk diamalkan setiap hari oleh kaum ibu untuk menjaga kesihatan luar dan dalam.


Caranya:Lepas solat Isya', ambil air segelas, baca Al-Fatihah sekali, Ayatul Qursi sekali dan Surah Al-Waqiah ayat 35-38 sebanyak 7 kali. Tiup dalam air dan minum. Niat dlm hati utk menjaga kecantikan diri & utk kebahagiaan rumahtangga.


Makna surah Al-Waqiah ayat 35-38:(56.35) Sesungguhnya Kami telah menciptakan isteri-isteri mereka dengan ciptaan istimewa,56..36) Serta Kami jadikan mereka sentiasa dara(yang tidak pernah disentuh),(56.37) Yang tetap mencintai jodohnya, serta yang sebaya umurnya,(56.38) (Semuanya itu disediakan) bagi puak kanan.


Lanjutkan kepada kaum ibu dan isteri tuan2 semoga ada manafaatnya.

1 comment:

Along Arman said...

hurm.. memang ada tutorial untuk buat 3 kolum.. tapi along sarankan baik cari template yg tiga kolum ajer.. takut nanti pening lak nak edit² coding yang memeningkan tuh.. hukhuk... along pun cari template yg 3 kolum jer neh.. try tgk website ni http://templates.99computercity.com/search/label/Templates%20XML%20(Beta)

p/s: sorry reply kat sini sebab oggix awk problem, saya tak dpt balas kat situ..